Kerk van de Nazarener Zaanstad

Kerk van de Nazarener Zaanstad

Jongeren

De kerk van de Nazarener Zaanstad heeft een grote groep jongeren die samenkomen op de NJI. NJI staat voor Nazarener Jeugd Internationaal. NJI Zaanstad is de plek waar wekelijks op vrijdag zo’n vijftig tieners en jongeren bij elkaar komen. 

Ze komen bij elkaar om te zingen en God te aanbidden. Er wordt gepraat over onderwerpen die er toe doen om God te leren kennen. Maar er is ook genoeg tijd om plezier te hebben en elkaar te leren kennen. Er is volop ruimte om hun talenten te ontwikkelen, in muziek, organisatie, techniek en creativiteit.

De NJI kent twee groepen, namelijk de tieners en de JOVO’s (JongVolwassenen).
De tieners, van 12 tot 18 jaar, hebben een dynamisch en afwisselend programma met muziek en bijbelstudie. Er worden activiteiten georganiseerd voor de grote groep maar de tieners komen ook regelmatig samen in kleine groepjes.
De JOVO’s, van 19 tot 25 jaar, stellen zelfs een programma samen en gaan op zoek naar hun leven met God in werk, studie en relatie.

 

Elke vrijdagavond om 20:30uur staat er weer een ander programma klaar. Ook zijn er jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het NJI-weekend, de kerstpraise en het NJI-Nieuwjaarsgala.

Geïnteresseerd? Kom gerust een keertje langs op vrijdagavond vanaf 20.30uur of mail naar jeugdleider@njizaanstad.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief!