Live: De kerkdiensten op de zondagochtend in de Kerk van de Nazarener in Zaanstad worden gefilmd en zijn elke zondag vanaf 10:30u op deze pagina live te bekijken via onderstaande stream. Mocht onderstaande video niet werken kijk dan op ons youtube account en klik hier.

Whatsapp:www.freeclipsxxx.net

Heeft u technische problemen met de stream? Laat het de regie weten door ons een whatsappje te sturen: KLIK HIER   of scan de QR code of app naar: 075-6175865

Verder praten
Wil je verder praten over de dienst? mail dan naar verderpraten@kvdnzaanstad.nl

Vragen?
Heb je technische vragen? Mail dan naar stream@kvdnzaanstad.nl

Terugkijken:
Mocht er op dit moment geen kerkdienst worden getoond, kijk dan op de Diensten Pagina voor de afgelopen diensten.

Terugspoelen:
Wist je dat je tijdens een live uitzending ook terug kan spoelen.  Dus als je het begin gemist hebt spoel je terug en ben je meteen helemaal bij.

Op televisie (ZAANTV)
Onze diensten worden ook uitgezonden op televisie via ZaanTV. Op TV begint de dienst om 10:00uur.
Het is geen live uitzending maar de dienst van een week eerder wordt uitgezonden.  ZaanTV wordt uitgezonden door ZIGGO op kanaal 36 (zaanstad), kanaal 45 (Wormerland) en via KPN op kanaal 1418

Tip:
U kunt de Live Stream en de afgelopen diensten ook bekijken op onze Youtube pagina.

Problemen:
Heeft u problemen met de Live Stream? Stuur een bericht naar de regisseur via het formulier onderaan deze pagina en u krijgt z.s.m.antwoord.

Apple Podcast:
Wilt u alleen luisteren naar de preken dan kunt u ook luisteren naar onze Podcast waar alle preken zijn te beluisteren.

Spotify Podcast
Al onze preken zijn ook via de spotify podcast te beluisteren. Check en abonneer je hier

Livestream Kerk van de Nazarener Zaanstad privacy
Sinds 2015 maakt de Kerk van de Nazarener Zaanstad video opnamen die ook rechtstreeks uitgezonden worden via het internet. Wekelijks bereiken we vele mensen in Zaanstad en verder met onze live televisie uitzendingen. Er wordt op een zorgvuldige manier met de privacy omgegaan. Zo wordt er nooit gezocht naar sensationele beelden en wordt er voorzichtig omgesprongen met zaken die op en rond het podium gebeuren. Wel is het voor u van belang om te realiseren dat wanneer u in de zaal zit, of naar voren gaat, er een kans bestaat dat u in beeld komt. Voor mensen die niet in beeld willen komen hebben we een videovrije zone in de kerkzaal. Deze zijn aangegeven door middel van bordjes.

Mocht er onverhoopt toch iemand in beeld zijn gekomen die dat niet wil kan er op verzoek geknipt/geblurd worden.

Disclaimer
Alle rechten van de opnames en uitzendingen zijn nadrukkelijk voorbehouden aan de Kerk van de Nazarener Zaanstad. Ook al zijn de uitzendingen beschikbaar op internet toch is iedere vorm van dupliceren zonder uitdrukkelijke toestemming van de Kerk van de Nazarener Zaanstad niet toegestaan. Doorlinken is wel toegestaan. De Kerk van de Nazarener Zaanstad is niet aansprakelijk voor gevolgen die opnames en/of uitzendingen hebben voor mensen die aanwezig zijn tijdens de diensten. Om te voorkomen dat mensen ongewenst in beeld komen is er een videovrije zone ingesteld. Binnen deze zone wordt te allen tijde voorkomen dat mensen zichtbaar of herkenbaar in beeld kunnen komen.